Política05/11/2012

Sabina cedeix la lletra que va escriure per a l'himne espanyol a la campanya de C's

Membres i simpatitzants del partit reciten versos del text en un vídeo electoral. El cantautor ho considera un "honor", segons ha assegurat Arcadi Espada

Acn / Efe

BarcelonaCiutadans (C's) ha presentat aquest dilluns el vídeo que farà servir per a la campanya electoral i que utilitza la lletra que el cantautor espanyol Joaquín Sabina va escriure per a l'himne espanyol. Des de Madrid, on el partit ha presentat la campanya 'Mejor Juntos', el candidat a la presidència de la Generalitat per C's, Albert Rivera, ha afirmat que "Sabina ha posat lletra a Espanya i no ho han fet els dirigents polítics", segons recull l'Agència Catalana de Notícies (ACN).

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El mateix Sabina ha acceptat la cessió dels versos i ha afirmat, en un correu electrònic a Arcadi Espada, que és un "honor" per a ell, segons ha dit Espada a l'agència Efe.

Cargando
No hay anuncios

El líder de C's ha agraït al cantant que hagi cedit la seva lletra pel vídeo de C's, que està protagonitzat per Félix Ovejero, Albert Boadella, Javier Nart i Juan Carlos Girauta, a més de Rivera. Rivera, juntament amb el dramaturg Albert Boadella, el periodista Arcadi Espada, el professor de filosofia política de la UB Félix Ovejero i l'advocat Josep María Fuster-Fabra han presentat aquest dilluns al Círculo de Bellas Artes de Madrid la campanya de C's.

El candidat ha explicat que C's va néixer com a "oposició davant el model d'una Espanya fragmentada i que es divideix com vol CiU" i ha assegurat que treballaran "per aconseguir la unió dels ciutadans". En aquest sentit, s'ha mostrat confiat que "a Catalunya tenen espanyols que defensaran la convivència, la igualtat i la llibertat".

Cargando
No hay anuncios

Rivera ha remarcat la necessitat de "fer reformes en aquest país" per "garantir les llibertats i la igualtat davant la llei front aquells governs com el d'Artur Mas que incompleixen les sentències".

A l'acte de presentació de la campanya també hi ha assistit el número dos i portaveu de C's, Jordi Cañas; el número cinc i cap de campanya, José Manuel Villegas; Miguel García, que va com a independent a les llistes del partit; la candidata de C's a Lleida, Ángeles Ribes; la regidora de Villanueva del Pardillo, Marta Barbán; el coordinador de Madrid, José Antonio Granados, i altres membres del partit com Nito Foncuberta.