Política18/11/2012

El 'contradebat': la CUP comenta el debat de candidats de TV3 en una emissió en 'streaming'

David Fernández replica als seus rivals a distància, ja que la seva formació no ha estat convidada a l'acte perquè no té representació al Parlament

Ara

BarcelonaLa dita segons la qual 'a la taula d'en Bernat qui no hi és no hi és comptat' perd validesa gràcies a la tecnologia. La CUP ha decidit buscar la manera de ser en el debat de candidats que aquest diumenge a la nit es fa a TV3, tot i no poder-hi ser físicament perquè els partits sense representació parlamentària no hi estan convidats.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cap de llista de la formació de l'esquerra independentista, David Fernàndez, segueix el debat i replica als seus rivals en una emissió en 'streaming' a través de la seva web.

Cargando
No hay anuncios

"Una vegada més, TV3 no ha volgut exercir de televisió pública i ha restringit el principal debat electoral a aquells partits amb representació parlamentària, excloent-ne, d'aquesta manera, la CUP-Alternativa d'Esquerres i les sensibilitats que aquesta representa, malgrat les evidències creixents de la seva probable entrada al Parlament", argumenten.

Els Serveis Informatius Populars de Sabadell s'encarreguen de la realització tècnica del debat.