Política21/11/2012

Coscubiela vol treure els indecisos de "l'amnèsia col·lectiva" per les retallades del PP i CiU

El diputat del Congrés d'Iniciativa també recorda que el PSC també vol que "ens oblidem de la reforma laboral de Zapatero"

Albert Solé

BarcelonaJoan Coscubiela, diputat al Congrés dels Diputats per Iniciativa, ha participat en l'acte de suport al món del treball de Joan Herrera aquest dimecres al barri del Poblenou a Barcelona. "La dreta catalana i espanyola volen que hi hagi una amnèsia col·lectiva per fer oblidar les retallades, però no ho han aconseguit", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El candidat Mas vol que els catalans s'oblidin que han governat amb el PP aquí, i han votat 17 lleis del PP a Madrid, però hem obligat la dreta a parlar de tot allò de què no volia parlar", ha comentat.

Cargando
No hay anuncios

"Algun altre candidat vol fer oblidar la reforma laboral de Zapatero, i també si va participar en aquella primera vaga, o no ho va fer", ha dit en referència al PSC i Pere Navarro.

I també ha parlat d'Esquerra: "Vam demanar responsabilitats sobre el cas Palau, tot i que alguns van impedir-ho, i no creguin que no ens en recordem".

Cargando
No hay anuncios

"En aquestes eleccions hi ha més indecisos que mai, i el que hem de fer és treure'ls de l'amnèsia en què ens volen col·locar, i que vagin a votar amb la memòria", ha conclòs.