Política 21/11/2012

Coscubiela vol treure els indecisos de "l'amnèsia col·lectiva" per les retallades del PP i CiU

El diputat del Congrés d'Iniciativa també recorda que el PSC també vol que "ens oblidem de la reforma laboral de Zapatero"

Albert Solé
1 min

BarcelonaJoan Coscubiela, diputat al Congrés dels Diputats per Iniciativa, ha participat en l'acte de suport al món del treball de Joan Herrera aquest dimecres al barri del Poblenou a Barcelona. "La dreta catalana i espanyola volen que hi hagi una amnèsia col·lectiva per fer oblidar les retallades, però no ho han aconseguit", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El candidat Mas vol que els catalans s'oblidin que han governat amb el PP aquí, i han votat 17 lleis del PP a Madrid, però hem obligat la dreta a parlar de tot allò de què no volia parlar", ha comentat.

"Algun altre candidat vol fer oblidar la reforma laboral de Zapatero, i també si va participar en aquella primera vaga, o no ho va fer", ha dit en referència al PSC i Pere Navarro.

I també ha parlat d'Esquerra: "Vam demanar responsabilitats sobre el cas Palau, tot i que alguns van impedir-ho, i no creguin que no ens en recordem".

"En aquestes eleccions hi ha més indecisos que mai, i el que hem de fer és treure'ls de l'amnèsia en què ens volen col·locar, i que vagin a votar amb la memòria", ha conclòs.

stats