Política14/09/2012

Cospedal avisa Catalunya que "no es pot pretendre abandonar el vaixell i alhora demanar un flotador"

La secretària general del PP ha insistit des de Gandia que "si algú creu que pot sortir sol de la crisi s'equivoca"

Efe

GandiaLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha fet aquesta divendres a la nit una advertència a Catalunya, en relació al sobiranisme. Segons ella, "no es pot pretendre abandonar el vaixell i alhora demanar un flotador [en referència al pacte fiscal] i enfonsar tots els altres".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"O sortim tots junts (de la crisi) o no. Si algú creu que en pot sortir sol s'equivoca", ha insistit Cospedal en el sopar d'obertura del curs polític del PP al País Valencià a Gandia, en el que ha estat el segon missatge adreçat a Catalunya en un dia, després que aquest matí ja hagi dit a Artur Mas que "no és moment d'amenaces ni xantatges".

Cargando
No hay anuncios

En el seu discurs, Cospedal ha disculpat l'absència del líder del partit i president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i ha transmès un missatge de la seva part el PP valencià, que considera un "exemple" per a la resta dels populars i que "porta al cor".

En aquest mateix acte, el president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha reclamat un finançament autonòmic "just", perquè "la Comunitat Valenciana està infrafinançada", i també ha promès que seguirà demanant aigua i infraestructures, com ara el corredor mediterrani i l'AVE fins a Alacant i Castelló.