Política17/01/2015

C's insta Mas a "deixar de fugir del cèrcol de la corrupció" i a explicar-se al Parlament

Mejías titlla d'"operació política" l'acord amb Junqueras i lamenta els "vuit mesos de propaganda" que generarà

Acn

La portaveu del grup parlamentari de C's, Carina Mejías, ha instat a Artur Mas a "deixar de fugir del cèrcol de la corrupció i donar explicacions al Parlament" a la comissió d'investigació sobre el frau fiscal i que gira sobre el cas Pujol, després que CiU i ERC tombessin de nou la compareixença de Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El president de la Generalitat sap què ocorria a CiU, com a mà dreta de Pujol", recull el partit en un comunicat. Mejías també ha criticat Mas per voler "sotmetre els catalans a vuit mesos de propaganda amb l'única finalitat de guanyar a ERC". "Li importen poc els problemes dels catalans i ha enganyat a ERC per formar part d'aquesta d'operació política.

Cargando
No hay anuncios

La portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (C's), Carina Mejías, ha instat a Artur Mas a "deixar de fugir del cèrcol de la corrupció i donar explicacions al Parlament" sobre el cas Pujol.

Després que ERC "salvés" aquest divendres per quarta vegada a Mas de comparèixer a la comissió que ho investiga al Parlament, Mejías ha assegurat que "el president de la Generalitat sap què ocorria a CiU, com a mà dreta de Pujol", i per això, li ha exigit "explicar fins a quin punt sabia de les pràctiques corruptes". A més, ha recordat que "diversos membres del govern de Pujol, del que ell va participar, estan implicats en casos de corrupció política".

Cargando
No hay anuncios

En relació l'avançament de les eleccions pel 27-S després de l'acord de Mas amb Oriol Junqueras, Mejías ha criticat que el presient "pretén sotmetre als catalans a vuit mesos de propaganda amb l'única finalitat de guanyar a ERC". "Li importen poc els problemes dels catalans i ha enganyat a ERC per formar part d'aquesta espècie d'operació política", ha alertat la portaveu de C's. Per tot plegat, en un comunicat ha insistit que deixi pas a "un govern amb les mans netes que governi per a tots els catalans"