Política08/07/2019

Un informe de Cs destaca el Rivera "més activista" i celebra els titulars aconseguits pels actes a Euskadi

El document, aprovat a l'executiva, valora positivament l'evolució del líder i del partit

Ara

MadridEl balanç de l'últim cicle electoral de Ciutadans recollit a l'informe intern del partit és positiu i celebra que "alguns dels continguts amb més èxit [a la premsa] van tenir a veure amb la manifestació de la plaça de Colón o els mítings a Errenteria i Miraballes", segons ha publicat 'Eldiario.es', que ha tingut accés a aquest document aprovat per unanimitat a l'executiva del partit del 28 de juny.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"L'acte d'Errenteria és el que aconsegueix un protagonisme més gran als mitjans de tota la campanya", destaca l'informe, de 67 pàgines, presentat pel número dos del partit, José Manuel Villegas, i que repassa els titulars i portades aconseguits. Fonts del partit ja van reconèixer, dies després de l'acte a Errenteria, l'impuls electoral que aconseguia amb els atacs rebuts. Setmanes després, Rivera va visitar el poble de Josu Ternera, que l'informe també menciona.

Cargando
No hay anuncios

El costat més humà de Rivera, gràcies a fotos de quan era petit o a les entrevistes concedides al programa de Bertín Osborne i a 'El hormiguero', són també dos èxits comunicatius destacats pel partit. A les xarxes, a més, parla del tarannà "més 'activista' i menys merament polític del president de Ciutadans".