Política24/01/2015

La CUP engega un procés participatiu per triar el nom de la seva "candidatura de ruptura" per Barcelona

Les votacions podran fer-se per via electrònica o de forma presencial en locals habilitats entre el 25 i el 30 de gener

Ara

BarcelonaLa CUP ha posat en marxa un procés participatiu per escollir el nom de la seva "candidatura de ruptura" a l'Ajuntament de Barcelona, per a les eleccions municipals del 24 de maig. Serà un procés "obert a tothom" i es permetran dues modalitats de votació: electrònica o presencial. Els que hagin participat en alguna Trobada Popular Municipalista de les tres que s'han fet promogudes per la CUP o que siguin membres d’algun dels col·lectius, moviments o partits que hi donen suport rebran un correu electrònic amb un enllaç per poder accedir a la votació. L’aplicació estarà activa del 25 al 30 de gener, segons ha informat la formació en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La resta dels que hi vulguin participar podran adreçar-se als punts de votació fixos que s'especifiquen a la web habilitada per al procés. La votació es tancarà a les dotze de la nit de dissabte que ve, 31 de gener, i durant la setmana següent d'haver acabat les votacions es farà una roda de premsa per anunciar el nom de la candidatura.

Cargando
No hay anuncios

Els participants podran escollir entre sis noms proposats: Capgirem Barcelona, Capgirem Barcelona-CUP, CUP-Capgirem Barcelona, Trobada Popular (CUP), Crida per Barcelona o Crida per Barcelona-CUP.