Política 24/01/2015

La CUP engega un procés participatiu per triar el nom de la seva "candidatura de ruptura" per Barcelona

Les votacions podran fer-se per via electrònica o de forma presencial en locals habilitats entre el 25 i el 30 de gener

Ara
1 min
Vora 700 militants van participar en l'assemblea extraordinària que la CUP va fer a Olot.

BarcelonaLa CUP ha posat en marxa un procés participatiu per escollir el nom de la seva "candidatura de ruptura" a l'Ajuntament de Barcelona, per a les eleccions municipals del 24 de maig. Serà un procés "obert a tothom" i es permetran dues modalitats de votació: electrònica o presencial. Els que hagin participat en alguna Trobada Popular Municipalista de les tres que s'han fet promogudes per la CUP o que siguin membres d’algun dels col·lectius, moviments o partits que hi donen suport rebran un correu electrònic amb un enllaç per poder accedir a la votació. L’aplicació estarà activa del 25 al 30 de gener, segons ha informat la formació en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La resta dels que hi vulguin participar podran adreçar-se als punts de votació fixos que s'especifiquen a la web habilitada per al procés. La votació es tancarà a les dotze de la nit de dissabte que ve, 31 de gener, i durant la setmana següent d'haver acabat les votacions es farà una roda de premsa per anunciar el nom de la candidatura.

Els participants podran escollir entre sis noms proposats: Capgirem Barcelona, Capgirem Barcelona-CUP, CUP-Capgirem Barcelona, Trobada Popular (CUP), Crida per Barcelona o Crida per Barcelona-CUP.

stats