Política29/09/2015

La CUP considera la imputació de Mas "un nou atac" de l'Estat i avisa que desobeir serà ara "habitual"

Ara

BarcelonaLa CUP entén que la imputació d'Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega és un "nou atac contra les institucions del país per part d'un estat demofòbic que utilitza políticament les instàncies judicials per intentar doblegar la voluntat del poble de català". A través d'un comunicat, la CUP avisa l'Estat que la "desobediència" efectuada el 9-N serà una "pràctica habitual", i més, diuen, després del "mandat clar" a les eleccions.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els cupaires demanen arxivar la imputació, perquè els tres polítics "complien amb un mandat popular de celebrar un referèndum".

Cargando
No hay anuncios

L'exdiputat David Fernàndez ha mostrat la seva "solidaritat sencera" als tres dirigents i s'ha reivindicat "incontestablement i dempeus" davant l'estat "neuròtic, demofòbic, autoritari i inquisitorial".

Cargando
No hay anuncios

Qui també ha dit la seva és el número 7 de la CUP per Barcelona, Julià de Jódar, que en una sèrie de piulades ha afirmat que "Mas representa la nació colpida i cal defensar-lo sense traves" i ha afirmat que la CUP "ara no el deixarà pas sol".

Cargando
No hay anuncios