Política09/02/2018

Una desena d'espanyolistes tornen a treure les estelades de Vilassar de Mar

Un grup de cinquanta encaputxats ja les va treure fa nou dies

Xavi Tedó

BarcelonaDesprés que la nit del 28 de gener una cinquantena d’encaputxats arrenquessin totes les estelades que hi havia penjades a diferents punts de la via pública de Vilassar de Mar i s'encaressin amb els veïns que els recriminaven l'acció, ahir a la nit una desena d'espanyolistes, molts d'ells també amb la cara tapada, van tornar a treure les estelades i les pancartes que el CDR i l'ANC van reposar l'endemà.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els espanyolistes, com el primer dia, fan servir un pal de gran llargada per treure les estelades que hi ha penjades als fanals i en altres enclavaments de la població maresmenca. Aquest cop era un grup més reduït que, segons fonts de les entitats sobiranistes, són de la mateixa comarca i del Vallès Oriental. Un dels seus membres va penjar al seu compte de Twitter el botí de l'acció:

Cargando
No hay anuncios

Davant d'aquest nou atac, l'alcalde Damià del Clot (ERC) i el nucli local de l'ANC i del CDR es reuniran aquest vespre per abordar les accions que cal emprendre per aturar les accions d'aquest grup organitzat.