Política24/09/2013

El rei d'Espanya, en entrar a la clínica per tornar-se a operar: "Allá voy"

Joan Carles I ha ingressat a la Quirón de Madrid per la intervenció que necessita per combatre la infecció al maluc anunciada pels seus metges

Efe

Madrid"Bién, allá voy". És la frase de la tarda, pronunciada pel rei d'Espanya quan ha saludat els periodistes que l'esperaven a la porta de l'Hospital Quirón de Madrid. Hi ha arribat amb cotxe a primera hora de la tarda i anava al seient del copilot.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Joan Carles I és operat aquest dimarts del maluc esquerre pel cirurgià Miguel Cabanela. Segons van anunciar els metges que l'atenen en una roda de premsa solemne divendres passat a la Zarzuela, el monarca espanyol té una infecció a la zona de la pròtesi que porta al maluc. Aquesta intervenció allarga encara més el seu periple mèdic per quiròfans i centres sanitaris.

Cargando
No hay anuncios

La presència de fotògrafs, càmeres i periodistes de nombrosos mitjans de comunicació és notable a les portes de l'hospital, un gran centre privat que disposa de 133 habitacions individuals i 57 suites, en una de les quals es recuperarà el rei d'Espanya.

La intervenció, amb anestèsia general, la fa el prestigiós cirurgià Miguel Cabanela, ajudat pel seu col·laborador habitual a la Clínica Mayo de Minnesota, el nord-americà Robert Trusdale, i amb presència del traumatòleg Ángel Villamor, que va ser qui li va implantar el passat 23 de novembre la pròtesi que ara se substitueix a causa de la infecció.