Política 24/09/2013

El rei d'Espanya, en entrar a la clínica per tornar-se a operar: "Allá voy"

Joan Carles I ha ingressat a la Quirón de Madrid per la intervenció que necessita per combatre la infecció al maluc anunciada pels seus metges

Efe
1 min
El rei d'Espanya, Joan Carles I, en arribar a l'Hospital Quirón Madrid per operar-se el maluc esquerre a causa de la infecció / AFP

Madrid"Bién, allá voy". És la frase de la tarda, pronunciada pel rei d'Espanya quan ha saludat els periodistes que l'esperaven a la porta de l'Hospital Quirón de Madrid. Hi ha arribat amb cotxe a primera hora de la tarda i anava al seient del copilot.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Joan Carles I és operat aquest dimarts del maluc esquerre pel cirurgià Miguel Cabanela. Segons van anunciar els metges que l'atenen en una roda de premsa solemne divendres passat a la Zarzuela, el monarca espanyol té una infecció a la zona de la pròtesi que porta al maluc. Aquesta intervenció allarga encara més el seu periple mèdic per quiròfans i centres sanitaris.

La presència de fotògrafs, càmeres i periodistes de nombrosos mitjans de comunicació és notable a les portes de l'hospital, un gran centre privat que disposa de 133 habitacions individuals i 57 suites, en una de les quals es recuperarà el rei d'Espanya.

La intervenció, amb anestèsia general, la fa el prestigiós cirurgià Miguel Cabanela, ajudat pel seu col·laborador habitual a la Clínica Mayo de Minnesota, el nord-americà Robert Trusdale, i amb presència del traumatòleg Ángel Villamor, que va ser qui li va implantar el passat 23 de novembre la pròtesi que ara se substitueix a causa de la infecció.

stats