POLÍTICA
Política24/10/2012

Dimiteix el conseller de Salut balear pel desacord amb les retallades de Bauzá

Antoni Mesquida ha estat en el càrrec tres mesos. Havia arribat a aturar el tancament de dos hospitals anunciats pel Govern Balear abans d'assumir el càrrec

Enric B. Abelló

PalmaEl conseller de Salut del Govern Balear, Antoni Mesquida, ha presentat la seva dimissió aquest dimecres a la tarda. La decisió l'ha provocat el seu desacord amb les retallades del govern que dirigeix el popular José Ramón Bauzá.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mesquida era al càrrec des del 6 de juliol, quan va prendre el relleu a l'eivissenca Carmen Castro, que, al seu torn, també havia dimitit. Durant les últimes setmanes s'havien fet cada vegada més evidents les discrepàncies entre el conseller i el govern de José Ramón Bauzá a causa de les retallades en sanitat.

Cargando
No hay anuncios

Díscol des del primer dia

Mesquida fins i tot havia aturat el tancament de dos hospitals mallorquins anunciat pel govern popular abans que ell assumís el càrrec. El president Bauzá ha atribuït la dimissió a motius "personals" i no ha volgut avançar el nom del substitut del conseller dimissionari: "L'objectiu és garantir la normalitat. No importa el nom del successor".