Política13/09/2017

El col·lectiu Drets impulsa un grup d'advocats per defensar els encausats pel Procés

L'organització compta amb un centenar de lletrats voluntaris de diferents especialitats

Ara

BarcelonaEl grup de Drets ha impulsat un grup d'advocats a disposició dels encausats pel Procés. Segons un comunicat ja compten amb un centenar de lletrats voluntaris de diferents especialitats, que especifiquen que es posen a disposició de persones particulars i empreses privades que puguin estar implicades en les causes judicials al voltant del referèndum de l'1 d'octubre.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Drets també compta amb el suport de la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats, de Juristes per la Independència i del Col·lectiu Praga. En el comunicat, asseguren que estan disponibles les 24 hores i posen a disposició el telèfon 697832911 perquè hi puguin "recórrer tots els possibles citats o detinguts" i obtenir assessorament.

Cargando
No hay anuncios

La primera acció d'aquest grup de juristes ha sigut elaborar un protocol d'actuació per a ciutadans que siguin citats per la policia com els testimonis, investigats o detinguts. El protocol s’ha fet públic a la seva pàgina web, drets.cat, perquè tothom tingui coneixement dels seus drets davant les autoritats policials i judicials. Drets recorda que el referèndum no és cap delicte.