Política29/07/2014

Duran, després de visitar un menjador social: "He retrobat l'esperit que ha d'impregnar una nova política"

En una sèrie de cinc tuits sense cap referència al cas Pujol, el líder d'Unió diu que està entregat "en cos i ànima" a la "regeneració" política

Ara

BarcelonaEn una sèrie de cinc tuits i sense fer cap referència a la confessió de Jordi Pujol, el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha afirmat aquest dimarts que conversant amb voluntaris i coordinadors d'un menjador social que ha visitat ha "retrobat l'esperit que ha d'impregnar una nova política". El líder d'Unió i exsecretari general de CiU diu que està entregat "en cos i ànima" a la "regeneració" de la política.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la sèrie de tuits que signa el mateix Duran, el també cap de files de CiU a Madrid explica que aquest dimarts ha visitat un menjador social, en què "persones que passen per necessitats" li han "explicat els seus problemes". "He vist pobresa en classes mitjanes, joves i llicenciats que han exercit professions liberals i que avui necessiten menjar i suport", relata.

Cargando
No hay anuncios

Entregat "en cos i ànima"

I després d'afirmar que ha "retrobat l'esperit que ha d'impregnar una nova política", ha assegurat: "des d'Unió i amb molta gent que no en forma part, treballaré per impulsar-lo [l'esperit d'una nova política]. Disposat en cos i ànima a aquesta regeneració".

Cargando
No hay anuncios

Duran, actiu en política des de la Transició, ha manifestat les últimes setmanes la seva intenció de "refundar" des d'Unió el que anomena el "centre polític" a Catalunya. Una maniobra que arriba just en un dels moments més convulsos per al soci majoritari de federació, CDC.