Política 29/07/2014

Duran, després de visitar un menjador social: "He retrobat l'esperit que ha d'impregnar una nova política"

En una sèrie de cinc tuits sense cap referència al cas Pujol, el líder d'Unió diu que està entregat "en cos i ànima" a la "regeneració" política

Ara
1 min

BarcelonaEn una sèrie de cinc tuits i sense fer cap referència a la confessió de Jordi Pujol, el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha afirmat aquest dimarts que conversant amb voluntaris i coordinadors d'un menjador social que ha visitat ha "retrobat l'esperit que ha d'impregnar una nova política". El líder d'Unió i exsecretari general de CiU diu que està entregat "en cos i ànima" a la "regeneració" de la política.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la sèrie de tuits que signa el mateix Duran, el també cap de files de CiU a Madrid explica que aquest dimarts ha visitat un menjador social, en què "persones que passen per necessitats" li han "explicat els seus problemes". "He vist pobresa en classes mitjanes, joves i llicenciats que han exercit professions liberals i que avui necessiten menjar i suport", relata.

Entregat "en cos i ànima"

I després d'afirmar que ha "retrobat l'esperit que ha d'impregnar una nova política", ha assegurat: "des d'Unió i amb molta gent que no en forma part, treballaré per impulsar-lo [l'esperit d'una nova política]. Disposat en cos i ànima a aquesta regeneració".

Duran, actiu en política des de la Transició, ha manifestat les últimes setmanes la seva intenció de "refundar" des d'Unió el que anomena el "centre polític" a Catalunya. Una maniobra que arriba just en un dels moments més convulsos per al soci majoritari de federació, CDC.

stats