CONFLICTE AL PAÍS BASC
Política 05/05/2011

EA nega la informació sobre la seva reunió amb ETA

Eusko Alkartasuna denuncia una campanya d'injúries per part d'alguns mitjans de comunicació de Madrid per criminalitzar l'independentisme basc

Redacció
1 min

SANT SEBASTIÀEusko Alkartasuna ha negat avui "rotundament" les informacions sobre la suposada reunió amb ETA sobre estratègia electoral. En un comunicat, Eusko Alkartasuna ha denunciat "joc brut" d'alguns mitjans de comunicació de Madrid “en el dia de la deliberació del Tribunal Constitucional" sobre Bildu, "en un clar intent de mediatitzar a l'opinió pública contra un partit de trajectòria democràtica irreprotxable com és la d'Eusko Alkartasuna".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El partit fundat per Carlos Garaikoetxea es refereix així al nou informe de la Guàrdia Civil incorporat per la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat en les al·legacions al recurs presentat per la coalició Bildu -integrada per EA, Alternatiba i independents abertzales- davant el Tribunal Constitucional. "Lamentem que alguns mitjans s'uneixin a aquesta estratègia del 'tot val' per criminalitzar el nacionalisme basc i fem una crida perquè totes les opcions polítiques puguin concórrer en igualtat de condicions a les properes eleccions municipals i forals" EA.

stats