DESPRÉS DEL 20-N
Política29/11/2011

Millo renuncia a l'acta de diputat al Congrés i seguirà com a portaveu del PP al Parlament

La dirigent gironina Concepció Veray representarà la demarcació a Madrid

Sara González

BarcelonaEnric Millo seguirà sent portaveu del PP al Parlament. El cap de llista dels populars per Girona renunciarà al seu escó de diputat al Congrés per quedar-se a Catalunya i serà la número dos, la gironina Concepció Veray, la representant de la demarcació a Madrid. La presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha assegurat que després del 20-N el paper dels populars catalans és “clau” i que per això és “prioritària” la tasca de Millo al Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La líder popular ha afirmat que la decisió ha estat presa aquesta tarda per unanimitat pel comitè de direcció del PP, i ha destacat el “sacrifici” i la “generositat” del cap de llista per Girona. “El grup parlamentari tindrà un pes fonamental en la interlocució entre CiU i Mariano Rajoy”, ha dit Camacho, que ha afegit que l'oposició del PP català seguirà sent “responsable, crítica i constructiva”.

Cargando
No hay anuncios

Camacho ha anunciat que en els propers dies el PP de Catalunya haurà de prendre noves decisions pel pes que tindrà el partit al futur govern de Mariano Rajoy.