Política16/08/2013

ERC condemna el boicot turístic a Espanya que promou una eurodiputada britànica

El portaveu al Congrés, Alfred Bosch, avisa, tanmateix, que el govern de Rajoy està aconseguint posar-se tothom en contra

Acn

BarcelonaEl portaveu d'ERC al Congrés, Alfred Bosch, ha condemnat el boicot turístic a Espanya que promou l'eurodiputada britànica conservadora Julie Girling, però també l'actitud que està tenint l'Estat amb Gibraltar.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Condemno qualsevol iniciativa de boicot o per fer mal a qualsevol poble del món, i per tant no em sembla bé el que ha fet l'eurodiputada en aquest sentit", ha dit Bosch en declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio'. Tanmateix, ha afegit que tampoc li sembla bé el que fa el govern espanyol "empaitant la gent de Gibraltar, abusant d'ells, fent-los esperar cues quilomètriques durant hores sota el sol, dient que els tancarà la reixa com si fossin animals". Bosch ha avisat que l'Estat s'està posant tothom en contra.

Cargando
No hay anuncios

El republicà ha remarcat que amb aquesta actitud, el govern espanyol s'està posant en contra no només la comunitat internacional, sinó també gent com els bascos o els catalans, "gent que se sent lliure i, per tant, agredida", a més de treballadors i habitants de la zona.