Política13/08/2014

ERC insta a fer la consulta del 9-N encara que el govern espanyol faci un "disbarat"

Apel·la a la "sang freda, el seny i al temperament serè" per evitar que el procés "descarrili"

Efe

BarcelonaEl portaveu d'ERC al Congrés, Alfred Bosch, ha insistit aquest dimecres en el fet que la consulta sobiranista s'ha de celebrar el 9 de novembre, tal com preveu l'executiu català, encara que el govern espanyol faci un "disbarat" per vetar-la, i ha apel·lat a la "sang freda, el seny i al temperament serè" perquè el procés "no descarrili".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a RAC1, Bosch ha reiterat que el 9 de novembre els catalans han de votar per decidir el seu futur polític, després que ahir la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, obrís la porta a ajornar la consulta en el cas que l'Estat la impedeixi. "El nostre posicionament és votar pacíficament sobre el futur de Catalunya (...). Si el govern espanyol està disposat a fer un disbarat per impedir-ho, aquesta provocació no ens desviarà del nostre objectiu central", ha alertat el diputat independentista.

Cargando
No hay anuncios

El portaveu d'ERC a la cambra baixa ha replicat a més a Ortega que ningú pot assegurar que una altra data per a la consulta sigui millor que aquesta. "Hem de ser responsables i complir", ha sentenciat.