Política05/12/2018

ERC obre una delegació a Brussel·les encapçalada per Meritxell Serret

La secció del partit té per objectiu "acompanyar" el Consell per la República

Ara

BarcelonaTal com ja havia anunciat, ERC ha obert aquest dimecres una delegació a Brussel·les, la primera a l'estranger, per "acompanyar" com a partit el Consell per la República, segons va explicar l'exconsellera Meritxell Serret, que encapçalarà l'oficina. D'altra banda, el també exconseller d'ERC a l'exili, Toni Comín, és el responsable d'ERC de posar en marxa el Consell per la República.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons explica el partit en un comunicat, la delegació estarà formada per la militància amb residència fixada a la capital belga, i tindrà la funció "d'intervenir políticament i socialment difonent, aplicant i defensant la política d'ERC, acostant el projecte del partit a la ciutadania i incorporant noves persones afiliades a l'organització". Més concretament, Esquerra Brussel·les treballarà per "crear xarxa amb les principals entitats, organismes, associacions, 'think tanks', actors polítics i institucions que són presents a la ciutat, i esdevenir un enllaç de contacte amb partits polítics belgues i amb partits i entitats d'àmbit europeu".

Cargando
No hay anuncios

La presentació de la delegació s'ha fet en el marc d'un sopar-tertúlia amb el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent. A la pròxima reunió d'Esquerra Brussel·les s'elegiran formalment els càrrecs de la secció: la presidència, la secretaria d'organització i la de finances.