Política19/12/2014

ERC demana "no esperar i pensar ara" en Barcelona com a capital d'estat

L'alcaldable republicà per Barcelona, Alfred Bosch, ha afirmat que "ja és capital econòmicament per la seva posició, però políticament la seva capitalitat no ha estat reconeguda"

Europa Press

BarcelonaL'alcaldable d'ERC a Barcelona, Alfred Bosch, ha apostat aquest divendres per començar a "pensar ara" en la ciutat com una capital d'Estat. "Comencem a pensar-ho ara, no cal esperar; creiem-nos que som capital i ho serem encara més", ha destacat a la primera taula rodona de les jornades municipalistes que organitza el partit, en què ha intervingut al costat de l'exdirigent socialista i impulsor del nou partit dels ex de PSC, Moviment d'Esquerres, Jordi Martí, i de l'alcalde d'Alella Barcelona, Andreu Francisco.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bosch ha assegurat davant d'un centenar d'assistents que la ciutat "ja és capital econòmicament, per la seva posició i a l'esfera europea, però políticament la seva capitalitat no ha estat reconeguda". El també diputat al Congrés dels Diputats ha assenyalat que, perquè funcioni l'independentisme, cal que Barcelona i l'àrea metropolitana "entenguin que aquest és un projecte atractiu" que pot beneficiar-los, ja que ser capital aporta valor afegit a les ciutats.