Política21/02/2017

ERC de l'Hospitalet planta Millo en la seva visita a l'Ajuntament

El delegat de govern espanyol es reuneix aquest matí amb l'alcaldessa de la ciutat metropolitana, Núria Marín

Ara

BarcelonaEsquerra Republicana de l'Hospitalet de Llobregat no reconeix el delegat del govern espanyol, Enric Millo, com a interlocutor. La formació local dels republicans ha aprofitat la vista del representant de la Moncloa aquest dimarts el matí per expressar la seva discrepància i deixar-lo plantat en la recepció institucional que capitanejarà l'alcaldessa socialista de la ciutat, Núria Marín.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat, el portaveu municipal, Antoni Garcia, ha anunciat que no participarà en la trobada d'avui a la una del migdia. El dirigent republicà ha criticat Millo, com a representant de l'executiu de Mariano Rajoy, per haver "atacat" les institucions catalanes, per la judicialització de la llibertat d'expressió i per una actitud que considera "antidemocràtica" per voler impedir que se celebri el referèndum.

Cargando
No hay anuncios

A banda de les reclamacions nacionals, Garcia també ha fet referència a les qüestions locals. Per a Garcia, la delegació del govern espanyol "menysprea" els ciutadans de Catalunya i l'Hospitalet amb els "incompliments" en les inversions de Renfe, a més de la "manca de compromís" amb el soterrament de les vies que divideixen la ciutat. També ha esmentat les promeses de millorar l'estació Bellvitge-Gornal.

La resposta d'ERC de l'Hospitalet arriba després que Millo hagi assegurat que hi ha reunions secretes "a tots els nivells" entre la Generalitat i la Moncloa i haver estat contradit pel líder del PP, Xavier García Albiol, i qüestiona per Mariano Rajoy.