Política09/10/2011

L'Espanya que s'acosta

Mariano Rajoy, amb to narcotitzant de registrador de la propietat, s'aferra al tòpic i, vistes les enquestes, sembla decidit a no baixar a l'autobús fins al 20-N

Jordi Muñoz

Barcelona"El PP ha canviat el posat de falangista d’Aznar pel to narcotitzant de registrador de la propietat que empra Rajoy. El candidat d’origen gallec s’aferra al tòpic i, vistes les enquestes, sembla decidit a no baixar de l’autobús fins el 20 de novembre. Només així es pot entendre que, a sis setmanes de les eleccions, en la convenció del partit que l’havia de llançar cap a la Moncloa optés per pujar a l’escenari, mirar-se la concurrència, fer un somriure forçat i no dir res. Bé, per ser precisos, va omplir els vint minuts de tòpics i paraules buides mentre el públic, amb aquella estètica tan hispànica de cabells engominats, camises de colors pastel i braçalets amb la bandera espanyola aplaudia confiada sense escoltar-se’l gaire".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així comença l'anàlisi que Jordi Muñoz, politòleg i controller de l'ARA, publica avui a l'edició paper sobre la convenció que el PP ha celebrat a Màlaga per fixar el full de ruta de cara al 20-N. En aquest article, Muñoz apunta que l'agenda dels populars, en cas que arribin a la Moncloa, passa per les reformes draconianes a l'administració pública que seran tapades per "cortines de fum" que exaltin el nacionalisme espanyol.

Cargando
No hay anuncios

Podeu llegir l'article sencer a l'ARA PREMIUM.