Política09/06/2012

El govern espanyol mantindrà el silenci fins després de la reunió amb els socis europeus

L'executiu de Mariano Rajoy no es pronuncia sobre el rescat i defensa que la teleconferència de l'Eurogrup no ha estat iniciativa d'Espanya

Efe

BarcelonaEl Govern està estudiant en profunditat l'informe del FMI sobre la situació dels bancs espanyols, que ratifica les dades dels quals disposava l'Executiu, i esperarà a conèixer aquesta tarda l'opinió dels socis de la zona euro abans de prendre cap decisió sobre la seva recapitalització.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts de l'executiu han assegurat a Efe que no ha estat Espanya qui ha sol·licitat que se celebri avui la teleconferència dels ministres d'Economia i Finances de la zona euro, convocada per la presidència de l'Eurogrup, i han insistit que el govern vol conèixer l'anàlisi de la resta de països abans d'actuar.

Cargando
No hay anuncios

Els gabinets de la Moncloa i del ministeri d'Economia estan estudiant l'informe del FMI, que, subratllen les fonts, reconeix que el sector és "fonamentalment sòlid" i que els problemes es concentre en el 30% de tot el sistema i que ja s'actua per resoldre'ls.

Fonts del PSOE han confirmat a Efe que Rajoy ha estat en contacte telefònic aquest matí amb el líder socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba, per tractar el tema del rescat bancari.