Política25/11/2014

"Esperàvem el màxim del president i ha donat el màxim": totes les reaccions al discurs de Mas

Muriel Casals, Joan Mena i Oriol Amorós són algunes de les personalitats que han valorat el discurs del president Mas

Ara

BarcelonaLa resta de partits polítics han reaccionat just després de l'acte, via Twitter o al mateix Fòrum, al discurs del president Mas sobre el seu full de ruta. Aquestes són les principals reaccions:

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural: "No és una gran sorpresa. Esperàvem el màxim del president i ha donat el màxim".

Cargando
No hay anuncios

Joan Mena, portaveu adjunt d'ICV-EUiA al Parlament: "No convocaré eleccions per parlar de desnonaments, pobresa energètica, atur, violència masclista, exili juvenil, beques menjador, serveis públics"

Cargando
No hay anuncios

Marina Geli, diputada del PSC: "Que tot culmini en un referèndum, des del meu punt de vista, és especialment rellevant".

Joan Rigol, president del Pacte Nacional pel Dret a Decidir: "Ha demostrat tenir un nivell, un gran 'senyorío' moral i una visió molt clara de què volen els catalans".

Cargando
No hay anuncios

Oriol Amorós, portaveu adjunt d'ERC al Parlament: "Mas ha fet una gran conferència que il·lusionarà molts convençuts. El repte és convèncer no convençuts de tota mena, d'esquerra i dreta".

Cargando
No hay anuncios

Joan Laporta, regidor a l'Ajuntament de Barcelona: "El compromís del president Mas amb la construcció de l'estat català és tan indiscutible com generós amb tothom que hi vulgui participar".

Cargando
No hay anuncios

Jordi Turull, president del grup parlamentari de CiU: "Emocionant i impecable full de ruta del president Mas per assolir la independència.