Política14/02/2013

Homs a Margallo: "Què faran? Ens retiraran el passaport perquè no viatgem?"

El conseller de Presidència, Francesc Homs, veu "ridícula" la reacció del ministre d'Afers Estrangers sobre la política exterior catalana

Oriol March

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha assegurat aquest dijous a la tarda que el Govern té la "oportunitat" de construir una "diplomàcia catalana del segle XXI". Pel que fa a les paraules del ministre d'Afers Estrangers, que denuncia l'obertura d'"ambaixadetes" catalanes, Homs s'ha preguntat: "Què faran? Ens retiraran el passaport perquè no viatgem?".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha presidit la reunió del Patronat Catalunya Món-Consell de la Diplomàcia Pública de Catalunya (PCM-DIPLOCAT), que ha anomenat Albert Royo com a nou secretari general de l’organisme. A la cita també hi ha participat el secretari d’Afers Exteriors, Roger Albinyana.

Cargando
No hay anuncios

A finals del 2012, el Govern va reconvertir el Patronat Catalunya Món en el Patronat Catalunya Món-Consell de la Diplomàcia Pública de Catalunya, una entitat público-privada al servei de l'executiu que desenvolupa una estratègia de "diplomàcia pública dirigida a la societat civil internacional" que contribueixi "al coneixement i al reconeixement del país".