Política 14/02/2013

Homs a Margallo: "Què faran? Ens retiraran el passaport perquè no viatgem?"

El conseller de Presidència, Francesc Homs, veu "ridícula" la reacció del ministre d'Afers Estrangers sobre la política exterior catalana

Oriol March
1 min
acte diplocat

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha assegurat aquest dijous a la tarda que el Govern té la "oportunitat" de construir una "diplomàcia catalana del segle XXI". Pel que fa a les paraules del ministre d'Afers Estrangers, que denuncia l'obertura d'"ambaixadetes" catalanes, Homs s'ha preguntat: "Què faran? Ens retiraran el passaport perquè no viatgem?".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha presidit la reunió del Patronat Catalunya Món-Consell de la Diplomàcia Pública de Catalunya (PCM-DIPLOCAT), que ha anomenat Albert Royo com a nou secretari general de l’organisme. A la cita també hi ha participat el secretari d’Afers Exteriors, Roger Albinyana.

A finals del 2012, el Govern va reconvertir el Patronat Catalunya Món en el Patronat Catalunya Món-Consell de la Diplomàcia Pública de Catalunya, una entitat público-privada al servei de l'executiu que desenvolupa una estratègia de "diplomàcia pública dirigida a la societat civil internacional" que contribueixi "al coneixement i al reconeixement del país".

stats