Política18/10/2016

Gimeno proposa Joan Xirau com a número 2 de l’Oficina Antifrau

El càrrec havia quedat vacant des del cessament de Maite Masià

Ara

BarcelonaEl director de l’Oficina Antifrau, Miguel Ángel Gimeno, ha proposat al Parlament el nomenament de Joan Xirau com a director adjunt de l’ens. La mesa de la cambra catalana ha acceptat aquest dimarts la tramitació de la proposta i serà la comissió d’afers institucionals la que valorarà la proposta previsiblement la setmana que ve. Si Xirau obté la conformitat parlamentària, passarà a ser el número 2 d’Antifrau, un càrrec que havia quedat vacant després del cessament de Maite Masià el 7 de setembre.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Xirau és llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona i té el mestratge en direcció pública per ESADE-Ramon Llull. L’últim càrrec que ha desenvolupat a l’administració pública ha estat el de responsable de suport tècnic i normatiu a la direcció general de modernització i innovació de l’administració. En el passat havia estat el cap de l’Oficina de Processos i Administració Electrònica (2013-2016), secretari sectorial de relacions amb l’administració de justícia (2009-2011), subdirector general de gestió de personal de la funció pública (1995-1999) i cap de gabinet del conseller de medi ambient Albert Vilalta (1991-1993).

Cargando
No hay anuncios

Si no hi ha entrebancs, Xirau substituirà Maite Masià, que havia arribat a la direcció adjunta d’Antifrau de la mà de l’antic director, Daniel De Alfonso, i fins i tot havia desenvolupat les funcions de directora interina un cop el Parlament va prescindir de De Alfonso i fins que Gimeno va ser nomenat. Tot i que no ha estat imputada, Masià apareix al sumari del cas de les ITV, fet que havia incomodat molts grups parlamentaris.