Política23/07/2015

Herrera, irònicament: "Li dic una novetat: el nostre cap de llista serà candidat a la presidència"

El Coordinador general d'ICV considera que Catalunya Sí que es Pot serà l'"alternativa" d'esquerres al 27-S i afirma en una entrevista a TV3 que el cap de llista de la candidatura de confluència se sabrà "aviat"

Ara

BarcelonaEl Coordinador general d'ICV, Joan Herrera, considera que Catalunya Sí que es Pot serà l'"alternativa" real d'esquerres al 27-S i assegura que el cap de llista de la candidatura de confluència se sabrà aviat". "Primer hem de validar-lo en primàries", ha dit Herrera aquest dijous en una entrevista a 'Els matins', de TV3, en què ha assenyalat que "no cal" que el candidat "sigui molt conegut" però "sí que ha de generar consens", ha subratllat.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Herrera ha aprofitat per carregar, de nou, contra la proposta de Junts pel Sí, encapçalada per Raül Romeva però que farà president Artur Mas si és la llista més votada; amb un to clarament irònic, Herrera ha dit: "Li dic una novetat: el nostre cap de llista serà candidat a la presidència". En la mateixa línia, l'ecosocialista ha subratllat que "això que planteja la candidatura de Mas ens situa en un atzucac", perquè "l'escenari" que proposa "és fals" i "no desencalla", ha considerat.