Política 23/07/2015

Herrera, irònicament: "Li dic una novetat: el nostre cap de llista serà candidat a la presidència"

El Coordinador general d'ICV considera que Catalunya Sí que es Pot serà l'"alternativa" d'esquerres al 27-S i afirma en una entrevista a TV3 que el cap de llista de la candidatura de confluència se sabrà "aviat"

Ara
1 min
El coordinador general d'ICV, Joan Herrera, als estudis de TV3

BarcelonaEl Coordinador general d'ICV, Joan Herrera, considera que Catalunya Sí que es Pot serà l'"alternativa" real d'esquerres al 27-S i assegura que el cap de llista de la candidatura de confluència se sabrà aviat". "Primer hem de validar-lo en primàries", ha dit Herrera aquest dijous en una entrevista a 'Els matins', de TV3, en què ha assenyalat que "no cal" que el candidat "sigui molt conegut" però "sí que ha de generar consens", ha subratllat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Herrera ha aprofitat per carregar, de nou, contra la proposta de Junts pel Sí, encapçalada per Raül Romeva però que farà president Artur Mas si és la llista més votada; amb un to clarament irònic, Herrera ha dit: "Li dic una novetat: el nostre cap de llista serà candidat a la presidència". En la mateixa línia, l'ecosocialista ha subratllat que "això que planteja la candidatura de Mas ens situa en un atzucac", perquè "l'escenari" que proposa "és fals" i "no desencalla", ha considerat.

stats