Política19/11/2012

Herrera proposa un cara a cara a Mas en una escola pública per parlar de les retallades

El candidat ecosocialista ha pres l'accelerador amb l'eix nacional: "Defensarem el dret a decidir, tant o més que altres, i no ens ho posaran fàcil, però ens hi deixarem la pell"

Albert Solé

GironaJoan Herrera ha desafiat Artur Mas a fer un debat ells dos sols per parlar de les retallades: "El Mas dimecres farà un debat [a 8TV] amb els que no han fet oposició (PSC i PP), i així faran un debat de banderes. Jo li proposo fer un debat en una escola pública, que triï ell, i fem un debat sobre els serveis públics". I ha afegit: "I fem el debat en una escola, no en un plató ultrafinançat per ells [8TV, del grup Godó]". Herrera ho ha demanat en el míting central de Girona.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El candidat d'Iniciativa vol fer aquest debat "sense mentides, que no digui que no hi ha hagut retallades, i que no digui que ha gastat més en despesa social, quan estem als nivells del 2007, i el patiment s'ha multiplicat des de llavors".

Cargando
No hay anuncios

"El millor que pot passar en aquest país, és que els que han sigut freds amb el patiment treguin un resultat pitjor i així se n'adonin", ha dit.

Aposta forta en l'eix nacional

Cargando
No hay anuncios

Joan Herrera ha posat molt d'èmfasi a Girona pel dret a decidir: "Tan important com qui guanya és qui liderarà l'oposició, i nosaltres ja hem sigut oposició amb 10 diputats, i ara volem ser alternativa. Jo tinc amics socialistes i els dic amb quina esquerra s'identifiquen per fer front a la dreta. I tinc amics independentistes d'esquerres, però saben que la millor manera de construir un país no és supeditar l'esquerra al país, i saben que la millor manera és un país d'esquerres".

"El 25-N no votem independència, votem per tenir dret a decidir, i llavors ja podran votar 'sí'. Però el 25-N també es votarà favor o en contra de seguir amb les retallades, i no tenim perquè subordinar una cosa a l'altra", ha recordat.

Cargando
No hay anuncios

Herrera ha fet un retret al candidat d'ERC: "No us poden demanar el vot per l'esquerra per acabar fent president el Mas, no ens ho podem permetre".

"Defensarem el dret a decidir, tant o més que altres, i no ens ho posaran fàcil, però ens hi deixarem la pell".