Política01/09/2017

Iglesias, Domènech i Colau faran un acte a Santa Coloma per la Diada per "defensar la sobirania" de Catalunya

L'acte no coincidirà en hora amb la manifestació independentista

Ara / Agències

Madrid / BarcelonaEl secretari general de Podem, Pablo Iglesias, participarà en l'acte de la Diada que els 'comuns' preparen per a l'11 de setembre a Santa Coloma de Gramenet, en el qual també intervindran els líders de CatComú, Ada Colau i Xavier Domènech, "en defensa de la sobirania" de Catalunya. Segons han explicat fonts de Podem a l'ARA, l'acte, que encara no té hora, no coincidirà amb la manifestació que preparen les entitats sobiranistes a Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts dels comuns han explicat a Europa Press que l'acte tindrà lloc al migdia al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet, que l'eslògan serà 'Una Catalunya sobirana, diversa i valenta', que els tres líders prendran la paraula i que hi haurà actuacions musicals.

Cargando
No hay anuncios

Les mateixes fonts han explicat que l'acte s'emmarca en un començament del curs polític que ha vingut marcat pels "atacs del govern del PP" a la sobirania de Catalunya.

"Asfíxia" del govern espanyol

"Des del FLA i la llei Montoro que asfixien i controlen les nostres finances, fins a les més de 30 lleis recorregudes pel govern" espanyol, afegeixen, i destaquen la constant negativa del president del espanyol, Mariano Rajoy, al fet que se celebri el referèndum efectiu i amb totes les garanties que CatComú i Podem defensen.

Cargando
No hay anuncios

Els comuns veuen la Diada com una oportunitat "immillorable" per defensar la sobirania del poble català a Catalunya, l'Estat i Europa.

En reunir Iglesias, Colau i Domènech, CatComú pretén visualitzar "un sol poble construint una Catalunya nova" i defensar que la situació de bloqueig que viu la comunitat només pot portar una nova majoria: la immensa majoria del poble català a favor del dret a decidir, exposen.