POLÍTICA
Política 26/11/2012

Imputats els dos periodistes del diari 'El Mundo' per haver publicat el suposat informe de la Policia Nacional contra Mas

Els jutjats d'instrucció 31 i 33 de Barcelona han admès a tràmit les querelles presentades per Artur Mas, Felip Puig i el departament d'Interior

Ara
1 min

BarcelonaEls jutjats d'instrucció 31 i 33 de Barcelona han admès a tràmit les querelles que van presentar Artur Mas, Felip Puig i la conselleria d'Interior la setmana passada contra el diari 'El Mundo' per les informacions sobre un suposat finançament irregular del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El jutge del 33 ha imputat els dos periodistes que van redactar la informació –Eduardo Inda i Esteban Urreiztieta–, que, entre altres aspectes, relacionava Mas i Jordi Pujol amb el cas Palau i assegurava que tots dos tenien comptes a Suïssa. A més, ha demanat al ministeri de l'Interior i a la direcció general de la Policia Nacional que informin sobre l'existència d'aquest suposat document.

Tant Pujol com Mas van interposar les querelles "per un delicte d'injúries i calúmnies en relació a les informacions falses publicades". Segons va informar CDC en un comunicat, "ambdues querelles posen de manifest que tot allò publicat al diari 'El Mundo' no només és mentida sinó que a més pretén lesionar greument l'honor del president Artur Mas i del president Jordi Pujol amb la intenció clara de perjudicar tot allò que representen, dins d'un context electoral".

stats