Política23/05/2014

Isidre Fainé, sobre la relació Catalunya-Espanya: "Confio en un gran acord que ha d'arribar en un moment o altre"

El president de CaixaBank apel·la a "la capacitat de diàleg dels polítics" i confia que "s'imposi el seny que sempre ha imperat"

Ara

BarcelonaEl president de CaixaBank, Isidre Fainé, confia que els governs català i espanyol trobaran la manera d'arribar a "un gran acord" per sortir de l'atzucac en què es troben les relacions arran del procés sobiranista. "La vida són grans acords. Jo crec en un gran acord per a Catalunya, perquè estigui on on ha d'estar, i perquè sigui bo també per a Espanya", ha subratllat Fainé.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', el president de CaixaBank s'ha mostrat convençut que aquest acord "arribarà en un moment o altre", però que, per assolir-lo, caldrà "molta negociació". "Crec en les coses raonables, i allò raonable acaba sortint", ha insistit Fainé, alhora que ha assegurat que confia "en la capacitat de diàleg dels polítics i en el fet que s'imposi el seny que sempre ha imperat".

Cargando
No hay anuncios

Fainé ha volgut aclarir que ell no és part activa de les converses que s'estan desenvolupant entre Catalunya i Madrid, tal com s'ha especulat, i ha insistit: "Jo no em dedico a fer lobi". En aquest sentit, ha assegurat que ell no truca "als presidents", però "si em truquen, hi vaig", ha dit. I ha acabat afirmant: "No sóc de cap partit polític. El partit polític que jo tinc és La Caixa".