Política 23/05/2014

Isidre Fainé, sobre la relació Catalunya-Espanya: "Confio en un gran acord que ha d'arribar en un moment o altre"

El president de CaixaBank apel·la a "la capacitat de diàleg dels polítics" i confia que "s'imposi el seny que sempre ha imperat"

Ara
1 min
El president de CaixaBank, Isidre Fainé, lidera  la negociació amb Bankia.

BarcelonaEl president de CaixaBank, Isidre Fainé, confia que els governs català i espanyol trobaran la manera d'arribar a "un gran acord" per sortir de l'atzucac en què es troben les relacions arran del procés sobiranista. "La vida són grans acords. Jo crec en un gran acord per a Catalunya, perquè estigui on on ha d'estar, i perquè sigui bo també per a Espanya", ha subratllat Fainé.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', el president de CaixaBank s'ha mostrat convençut que aquest acord "arribarà en un moment o altre", però que, per assolir-lo, caldrà "molta negociació". "Crec en les coses raonables, i allò raonable acaba sortint", ha insistit Fainé, alhora que ha assegurat que confia "en la capacitat de diàleg dels polítics i en el fet que s'imposi el seny que sempre ha imperat".

Fainé ha volgut aclarir que ell no és part activa de les converses que s'estan desenvolupant entre Catalunya i Madrid, tal com s'ha especulat, i ha insistit: "Jo no em dedico a fer lobi". En aquest sentit, ha assegurat que ell no truca "als presidents", però "si em truquen, hi vaig", ha dit. I ha acabat afirmant: "No sóc de cap partit polític. El partit polític que jo tinc és La Caixa".

stats