Política26/04/2014

Javier Nart (C's) critica les "castes polítiques" que "emboliquen la cartera amb la bandera"

El número 2 de Ciutadans al 25-M, Juan Carlos Girauta, assegura que el seu partit "desintoxicarà l'ambient a Catalunya i regenerarà les institucions a Espanya"

Acn

TerrassaEl número u de la llista de C's a les eleccions europees, Javier Nart, ha criticat aquest dissabte "algunes castes polítiques" que "emboliquen la cartera amb la bandera" i ha assegurat que la seva formació treballarà "pel futur de tots els ciutadans i no només pel d'aquells que depenen d'un sou oficial". En un acte al Centre Cívic Montserrat Roig de Terrassa, Nart ha puntualitzat que "Catalunya exporta a Andalusia el mateix que exporta a Alemanya; a Galícia el mateix que als Estats Units, i a la meitat de França el mateix que a l'Aragó; de manera que la separació de Catalunya de la resta d'Espanya suposaria la seva ruïna".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, ha assegurat que "els qui diuen que 'Espanya ens roba' manipulen" i s'ha preguntat "qui roba quan un informe de la UE sobre les regions europees situa Catalunya en el lloc 130 pel que fa a transparència, eficàcia i corrupció". El candidat ha acabat advertint que si Europa no està unida "es convertirà en un simple parc temàtic amb bons paisatges i bon menjar".

Cargando
No hay anuncios

Per la seva part, el número dos de la llista de C's, Juan Carlos Girauta, ha lamentat que "Espanya sigui capdavantera en atur, en fracàs escolar, en corrupció i a posar obstacles als negocis", i ha assegurat que C's "desintoxicarà l'ambient a Catalunya i regenerarà les institucions a Espanya".

Després de presentar l'espot de campanya de C's, titulat 'Un projecte comú', el secretari general i portaveu del partit, Matías Alonso, ha assegurat que "els ciutadans no han de limitar-se a tenir una Europa dels mercats, sinó que han d'aspirar a tenir una Europa dels ciutadans".