Política 26/04/2014

Javier Nart (C's) critica les "castes polítiques" que "emboliquen la cartera amb la bandera"

El número 2 de Ciutadans al 25-M, Juan Carlos Girauta, assegura que el seu partit "desintoxicarà l'ambient a Catalunya i regenerarà les institucions a Espanya"

Acn
1 min
El número u de la llista de C's a les eleccions europees, Javier Nart, en un acte al Centre Cívic Montserrat Roig de Terrassa / ACN

TerrassaEl número u de la llista de C's a les eleccions europees, Javier Nart, ha criticat aquest dissabte "algunes castes polítiques" que "emboliquen la cartera amb la bandera" i ha assegurat que la seva formació treballarà "pel futur de tots els ciutadans i no només pel d'aquells que depenen d'un sou oficial". En un acte al Centre Cívic Montserrat Roig de Terrassa, Nart ha puntualitzat que "Catalunya exporta a Andalusia el mateix que exporta a Alemanya; a Galícia el mateix que als Estats Units, i a la meitat de França el mateix que a l'Aragó; de manera que la separació de Catalunya de la resta d'Espanya suposaria la seva ruïna".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, ha assegurat que "els qui diuen que 'Espanya ens roba' manipulen" i s'ha preguntat "qui roba quan un informe de la UE sobre les regions europees situa Catalunya en el lloc 130 pel que fa a transparència, eficàcia i corrupció". El candidat ha acabat advertint que si Europa no està unida "es convertirà en un simple parc temàtic amb bons paisatges i bon menjar".

Per la seva part, el número dos de la llista de C's, Juan Carlos Girauta, ha lamentat que "Espanya sigui capdavantera en atur, en fracàs escolar, en corrupció i a posar obstacles als negocis", i ha assegurat que C's "desintoxicarà l'ambient a Catalunya i regenerarà les institucions a Espanya".

Després de presentar l'espot de campanya de C's, titulat 'Un projecte comú', el secretari general i portaveu del partit, Matías Alonso, ha assegurat que "els ciutadans no han de limitar-se a tenir una Europa dels mercats, sinó que han d'aspirar a tenir una Europa dels ciutadans".

stats