Política21/12/2011

Nadal admet que el PSC és lluny de donar suport als pressupostos però manté la "mà estesa"

El cap de l'oposició assegura que l'increment d'interessos no pot convertir-se pas "en excuses de mal pagador" en els comptes de l'any que ve

Ara

BarcelonaEl president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha admès aquest dimecres que el seu partit és lluny de donar suport als pressupostos que ha presentat el Govern aquest dimarts, però es manté "obert al diàleg" i continua amb la "mà estesa".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, Nadal ha afegit que l'increment d'interessos no pot convertir-se "en excuses de mal pagador" en els pressupostos del 2012.

Cargando
No hay anuncios

A més, el president parlamentari del PSC ha subratllat que encara "som al principi" de les negociacions i que, per tant, ara el que cal és parlar. "És l'hora de la política", ha sentenciat.

Nadal ha afegit que no ha vist el text perquè està "molt concentrat" en el PSC, "que és el meu partit".

Cargando
No hay anuncios

D'altra banda, el cap de l'oposició ha apel·lat que el Govern s'esforci "en tot el que pugui crear esperança a la gent".

Nadal ha comentat que les circumstàncies externes no ajuden i que cal crear expectatives, mesures de reactivació econòmica.