ELECCIONS PRIMÀRIES
Política18/01/2011

Hereu reconeix que Montilla li va dir que dins del PSC alguns el posaven en dubte

Sobre l'enquesta que dóna aventatge a Tura, considera que "si la democràcia és només demoscòpia, aleshores perd la dimensió de la gent que té creences"

Laia Altarriba

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha reconegut que fa mesos que havia llegit articles de persones del seu partit que el qüestionaven com a candidat a les eleccions municipals, però que va ser José Montilla qui li ho va dir clarament.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Entrevistat aquest matí per Josep Cuní a Els matins de TV3, Hereu ha explicat que "fa mesos que havia anat llegint i havia intuït alguna cosa" i que finalment "algú" li va parlar "amb molta sinceritat i a la cara". Cuní ha preguntat si aquesta persona va ser José Montilla i Hereu ha respost que sí, i ha explicat que va ser després de les darreres eleccions autonòmiques.

Cargando
No hay anuncios

Preguntat sobre la incomoditat de trobar-se amb enquestes com la d'ahir dilluns de La Vanguardia, que donava millor resultat a Tura que a ell, Hereu ha respost que "si la democràcia és només demoscòpia, aleshores perd la dimensió de la gent que té creences", i s'ha posat com a exemple d'algú que sempre es mou "per conviccions".

Josep Cuní ha apuntat que el PSC està fent viure un viacrucis a Hereu, però l'alcalde ha respost que no creu que estigui en un viacrucis, sinó que disfruta: "Jo estic defensant un projecte i disfruto, perquè per mi és un plaer i un honor ser l'alcalde de Barcelona".