INFORMES POLÈMICS
Política13/02/2015

Jorge Fernández Díaz, a 'Salvados': "No he de demanar disculpes a Trias"

El ministre de l'Interior afirma que l'informe que acusa l'alcalde de tenir un compte a Suïssa no és de la UDEF, però evita donar més explicacions

Ara

BarcelonaEl periodista Jordi Évole pregunta al ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, pels suposats informes que hauria pogut filtrar a la premsa amb acusacions de frau fiscal que després han resultat ser falsos, segons un avançament del programa de diumenge de 'Salvados' que ha donat a conèixer aquest divendres 'El món a RAC1'. "Hi ha hagut polítics catalans que han dit que vostè està darrere de la filtració d'aquests informes de la UDEF a la premsa", assenyala Évole, una afirmació a la qual el ministre respon sense mostrar gaire preocupació: "I...?". "Des de determinades instàncies a mi se m'ha acusat de quasi tot", afegeix seguidament.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Seguidament, el periodista pregunta en un altre tall si ha demanat perdó a l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, a qui un suposat informe policial va acusar de tenir uns comptes a Suïssa que han demostrat ser falsos. "No he de demanar-li disculpes", replica Fernández Díaz, que assegura que "aquell informe no era de la UDEF". Tot i això, rebutja entrar a fons en aquesta qüestió: "No entraré en aquest assumpte, no vull entrar en aquesta polèmica, he de mantenir discreció i prudència per motius del ministeri".