INFORMES POLÈMICS
Política 13/02/2015

Jorge Fernández Díaz, a 'Salvados': "No he de demanar disculpes a Trias"

El ministre de l'Interior afirma que l'informe que acusa l'alcalde de tenir un compte a Suïssa no és de la UDEF, però evita donar més explicacions

Ara
1 min
Captura d'un moment del programa de 'Salvados'

BarcelonaEl periodista Jordi Évole pregunta al ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, pels suposats informes que hauria pogut filtrar a la premsa amb acusacions de frau fiscal que després han resultat ser falsos, segons un avançament del programa de diumenge de 'Salvados' que ha donat a conèixer aquest divendres 'El món a RAC1'. "Hi ha hagut polítics catalans que han dit que vostè està darrere de la filtració d'aquests informes de la UDEF a la premsa", assenyala Évole, una afirmació a la qual el ministre respon sense mostrar gaire preocupació: "I...?". "Des de determinades instàncies a mi se m'ha acusat de quasi tot", afegeix seguidament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Seguidament, el periodista pregunta en un altre tall si ha demanat perdó a l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, a qui un suposat informe policial va acusar de tenir uns comptes a Suïssa que han demostrat ser falsos. "No he de demanar-li disculpes", replica Fernández Díaz, que assegura que "aquell informe no era de la UDEF". Tot i això, rebutja entrar a fons en aquesta qüestió: "No entraré en aquest assumpte, no vull entrar en aquesta polèmica, he de mantenir discreció i prudència per motius del ministeri".

stats