Política29/04/2012

Jornada de concentracions arreu de l'Estat per l'educació i la sanitat públiques

La Plataforma Social en Defensa de l'Estat del Benestar i els Serveis Públics surt al carrer per criticar les retallades del govern de Rajoy en aquests dos camps

Efe

MadridCiutadans de tot l'Estat es manifestaran aquest diumenge convocats per la Plataforma Social en Defensa de l'Estat de Benestar i els Serveis Públics i per exigir al Govern que els ajustos econòmics derivats de la crisi no es traslladin a serveis públics com la Sanitat i l'Educació. La mobilització central d'aquesta jornada se celebra a Madrid a amb un recorregut previst des de la plaça de Neptú fins a la Puerta del Sol.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les protestes porten per lema "amb la Sanitat i l'Educació no no s'hi juga" i critiquen les mesures urgents aprovades per l'Executiu, a través de dos decrets, per estalviar en aquests àmbits uns 10.000 milions d'euros.

Cargando
No hay anuncios

La plataforma convocant està integrada per mig centenar d'organitzacions socials, entre elles pels sindicats UGT i CCOO, que pretenen que les actuacions per sortir de la crisi econòmica no es basin en retallar la despesa social mitjançant la reducció de les prestacions.