Política05/02/2018

L'auge de Cs dispara el nerviosisme al PP, que acusa Rivera de viure de les enquestes

Maíllo burxa en els canvis d'opinió del partit taronja: "Són com un penell"

Ara

MadridEl coordinador general del PP, Fernando Martínez Maíllo, ha carregat aquest dilluns contra Ciutadans, a qui acusa de ser "penell" i canviar de posició segons li convé. Tot i admetre que el seu partit no es conforma amb els resultats que li augura el CIS, ha assenyalat que "el PP no viu de les enquestes, d'altres sí".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa després del comitè de direcció del PP, Maíllo ha assenyalat en qualsevol cas que aquest sondeig confirma que el seu partit tornaria a guanyar les eleccions i continua sent el "preferit" dels espanyols, informa Efe.

Cargando
No hay anuncios

També ha restat importància al fet que el líder de Cs, Albert Rivera, sigui el més ben valorat pels espanyols i ha considerat que "tot és conjuntural" i "passatger", a més de considerar que els votants d'esquerra són "molt més implacables" contra el PP i els seus líders en aquest tipus de sondejos.

Maíllo ha insistit, en referència al sondeig, que tot és "conjuntural" i ha de "valorar-se en la seva justa mesura".

Cargando
No hay anuncios

En qualsevol cas ha insistit a criticar Ciutadans per moure's sempre per pur "interès electoral i partidista", i l'ha qualificat com el "campió de l'abstenció", que no es mulla en determinats temes o quan hi ha algun problema "es treu del mig per no veure's afectat".