Política28/09/2014

L'entrevista a Artur Mas va tenir més de mig milió d'espectadors

El 'hashtag' #PresidentMasTV3 va ser 'trending topic mundial'

Ara

BarcelonaL'entrevista de Mònica Terribas al president de la Generalitat, Artur Mas, que va emetre aquest dissabte a la nit TV3 va tenir 509.000 espectadors, una xifra a la qual caldria sumar encara els oients que la van seguir a través de Catalunya Ràdio. La conversa va tenir una quota de pantalla del 18,7% i va ser la segona emissió més vista del dia, només per darrere del 'Telenotícies migdia', que va arribar als 545.000 espectadors i al 29% de 'share'. Segons informa TV3, el programa especial del matí, que va transmetre en directe l'acte de la signatura del decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre, va reunir 210.000 persones i va fer una quota del 23%.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'interès dels ciutadans per l'entrevista a Mas també es va fer evident a Twitter, on l'etiqueta proposada per la televisió pública, #PresidentMasTV3, va arribar a ser el primer 'trending topic' mundial durant vint minuts i a Espanya es va mantenir en la primera posició durant dues hores, fins 30 minuts després del final del programa.

Cargando
No hay anuncios

Segons dades de DatKnoSys recollides per TV3, al moment d'acabar-se l'entrevista s'havien fet 13.600 tuits amb aquesta etiqueta –emesos per 4.800 usuaris diferents– i 1.000 més amb el 'hashtag' #PresidentMasCatRàdio. A les 23.14, la conversa va arribar al seu punt àlgid amb 248 tuits per minut.