Política13/09/2016

Levy, sobre la comparació de Margallo: "No tindria el valor de dir-la a la cara del meu amic Eduardo Madina"

La diputada del PP i vicesecretària d'Estudis i Programes del partit diu que "totes les comparacions, i més en política, s'han de fer amb molt de compte"

Ara

Barcelona"No em sembla afortunada". Així ha reaccionat la diputada del PP i vicesecretària d'Estudis i Programes del partit, Andrea Levy, a la comparació que dissabte va fer José Manuel García Margallo entre la independència i un atemptat terrorista, quan va dir que "d'una crisi se'n surt, un atac terrorista se supera" però que "la dissolució d'Espanya és absolutament irreversible".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a 'El món a RAC1', Levy ha considerat que "totes les comparacions, i més en política, s'han de fer amb molt de compte", i ha afegit: "Estic segura que aquesta frase no tindria el valor de dir-la a la cara del meu amic Eduardo Madina" –el polític socialista basc que va perdre una cama en un atemptat d'ETA l'any 2002. "Tots coneixem persones que han patit atacs terroristes i segurament no podríem tenir el valor de dir-los això a la cara", ha insistit la diputada popular, clarament molesta amb el comentari del ministre de Rajoy.