Política28/10/2019

"Els llaços grocs no tapen els problemes reals": l'anunci de campanya que Cs emetrà a TV3

L'espot consisteix en escenes quotidianes en què els protagonistes fan servir símbols grocs per amagar qualsevol imperfecció

Ara

This browser does not support the video element.

BarcelonaCiutadans ha llançat un vídeo contra els llaços grocs que s'emetrà, entre altres llocs, a TV3 durant el període de campanya electoral. L'espot consisteix en una sèrie d'escenes quotidianes en què els protagonistes, convençuts perquè ho han "vist a la tele", utilitzen els llaços grocs per "tapar qualsevol problema". "Els llaços grocs no tapen els problemes reals", sentencia al final una veu en off.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, els personatges es tapen amb un llaç des d'un gra a la cara d'un adolescent fins als gràfics amb mals resultats d'una empresa, un cop al cotxe o una esquerda a la paret. Tal com ha informat la formació en un comunicat, el partit taronja vol "posar de manifest que l'independentisme i Torra no solucionen els problemes reals dels espanyols, sinó que únicament es dediquen a tapar-los amb el llaç independentista".

Cargando
No hay anuncios

Segons ha denunciat el periodista Dani Sánchez, a la banda sonora del vídeo se sent la marca d'aigua sonora de la llibreria de so Premiumbeat.

Cargando
No hay anuncios

Ciutadans ha centrat la seva campanya electoral a Catalunya arran de la sentència de l'1-O. Fonts del partit confirmen que es faran actes principals a Catalunya. Ahir, el líder de Cs, Albert Rivera, va ser a Barcelona a la manifestació unionista de Societat Civil Catalana (SCC).