Política 28/10/2019

"Els llaços grocs no tapen els problemes reals": l'anunci de campanya que Cs emetrà a TV3

L'espot consisteix en escenes quotidianes en què els protagonistes fan servir símbols grocs per amagar qualsevol imperfecció

Ara
1 min

BarcelonaCiutadans ha llançat un vídeo contra els llaços grocs que s'emetrà, entre altres llocs, a TV3 durant el període de campanya electoral. L'espot consisteix en una sèrie d'escenes quotidianes en què els protagonistes, convençuts perquè ho han "vist a la tele", utilitzen els llaços grocs per "tapar qualsevol problema". "Els llaços grocs no tapen els problemes reals", sentencia al final una veu en off.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, els personatges es tapen amb un llaç des d'un gra a la cara d'un adolescent fins als gràfics amb mals resultats d'una empresa, un cop al cotxe o una esquerda a la paret. Tal com ha informat la formació en un comunicat, el partit taronja vol "posar de manifest que l'independentisme i Torra no solucionen els problemes reals dels espanyols, sinó que únicament es dediquen a tapar-los amb el llaç independentista".

Segons ha denunciat el periodista Dani Sánchez, a la banda sonora del vídeo se sent la marca d'aigua sonora de la llibreria de so Premiumbeat.

Ciutadans ha centrat la seva campanya electoral a Catalunya arran de la sentència de l'1-O. Fonts del partit confirmen que es faran actes principals a Catalunya. Ahir, el líder de Cs, Albert Rivera, va ser a Barcelona a la manifestació unionista de Societat Civil Catalana (SCC).

stats