Política29/07/2015

Lluís Rabell: "Si guanyem, la Generalitat es personarà com a acusació particular en el cas Palau"

El candidat de Catalunya Sí que es Pot revela a l'ARA que es tractaria d'un "gest simbòlic" que seria "una declaració d'intencions" per evidenciar que "cal fer net"

Ara

BarcelonaSi Catalunya Sí que es Pot guanya les eleccions, la Generalitat es personarà com a acusació particular en el cas Palau. Així ho ha revelat el candidat de la confluència d'ICV, EUiA, Podem i Equo per al 27-S, Lluís Rabell, en una entrevista a l'ARA. Segons ha explicat, "una de les primeres mesures" que prendria com a president seria personar-se en aquest cas de corrupció "tan significatiu" i "simbòlic" del que és un "espoli".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rabell ha defensat aquesta mesura perquè, segons ha dit, "els poders públics han de destacar-se per l'exigència de transparència democràtica i de respecte pel bé comú i públic". Al seu parer, personar-se com a acusació particular seria un "gest significatiu" per evidenciar que "cal fer net".

Cargando
No hay anuncios

Rabell considera que seria un "gest simbòlic" que a la vegada demostraria "la declaració d'intencions i el compromís" del que vol que sigui el seu govern.

Es dóna el cas que el líder d'ICV-EUiA, Joan Herrera, va demanar fa anys que la Generalitat deixés de ser acusació particular en el cas de l'espoli del Palau i que ho delegués a l'Oficina Antifrau. El cas del Palau de la Música investiga el suposat finançament irregular de CDC.